Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2011 02:00 - Активиа-Ресторант
Автор: rins Категория: Забавление   
Прочетен: 8998 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 13.06.2011 15:27


 Киев е наситен с фолклорни места. Но, моля попитайте някой експерт да ви предложи добър украински ресторант - едно от първите име ще бъде "Активиа". И е взет в предвид и факта, че европейската кухня се разглежда тук, не по-малко от Украинската.image

В ресторант "Активиа", удобно разположен в самия център на града, в един от най-живописните паркове на Киев, можете да се наслаждавате на уникалността на украинската вечеря. Украинският интериор в стила на украинския Бароко се отличава сред останалите подобни места. Благодарение на огромните прозорци, ще можете да се насладите, единствено само от "Активиа", на един от най-старите паркове в Киев- Парка Тарас Шевченко. Ресторант „Активиа“ ви привлича с комфорт и удобство. Това е мястото с украинската култура, традиции и обичаи.

Ресторант "Активиа" може да настани 150 гости, тъй като разполага с два просторни етажа и лятна тераса. На третия етаж има две "ВИП-зали", където, по желание, можете да останете насаме за романтична вечеря или за бизнес разговори. Менюто е винаги свежо и радва със своите нови предложения.

Любовта и уважението към гостите са източниците на сила, която мотивира персонала. Всеки гост е уважаван и оценен тук. Усмивки и добро настроение са излъчвани от всякъде.

Дългогодишният опит позволява на сервитьорите да изпълнят всяко желание на всеки гост.

Меню:

Менюто на ресторанта ще задоволи всеки вкус благодарение на вкусната си кухня! Под зоркото око на главния готвач, всички ястия са украсени по оригинален начин, който впечатлява. И тъй като екипът се опитва по всякакъв начин да помогне на родителите да се отпуснат, а децата им да се забавляват, ресторант „Активиа“ предоставя детски кът с  детски играчки през цялата година, както и клуб за деца всеки ден по време на лятната ваканция от обяд до 16:00, това е страхотно място да се насладите на семейното хранене.

Ресторант „Активиа“ може също така да бъде домакин на рождения ден на вашето дете, между 14:30-18:00, с включени развлечения: Персонализирана шоколадова торта,  газирани напитки и плодови сокове за децата, чанти с бонбони, балони, музика за рожден ден, частно пространство. Цена: 16 евро на дете.

Майсторски курс в ресторанта Активиа:

Ресторант „Активиа“ има удоволствието да ви представи нашите майсторски класове по готвене за тези гости, които желаят да научат как да пресъздадат нашата традиционна Украинска кухня в уюта на собствения си дом. Насладете се на детайлността и точността, които са необходими за да подготвите най-добрата храна, като се учите от някои от най-добрите таланти на ресторантската индустрия, от първа ръка.

Цената за участие в майсторския клас и възможността да поканите гости да се присъединят за обяд е Ј 300,00. Тя включва закуска при пристигане, майсторски клас за три дни и три степенно меню за обяд за двама с вина.

Доставки:

Ресторант "Активиа" винаги се грижи за своите гости не само по време на посещение на ресторанта, но предлага списък с допълнителни услуги за техния комфорт. В момента ресторантът предлага професионални и висококачествени кетърингови услуги за хранене и бърза доставка на храна по домовете или в офиса. Това се нарича кетъринг с украинска щедрост!

Ако не можете да дойдете при нас, ние ще дойдем при вас по време на почивката. Ресторантът организира кетъринг на постоянни приеми, барбекю и други събития, като се вземат предвид желаните вкусовете на всички гости. Бързи, квалифицирани и интелигентни сервитьори организират щедър банкет по всяко време на всяко място, подходящо за вас.

Ако нямате време за вечеря или гостите ви ви посетят внезапно, или искате да организирате романтична вечеря у дома, или просто нямате никакво желание да напускате дома – поръчайте от ресторант „Активиа“ храна за вкъщи! Екипът от професионалисти на ресторант "Активиа" ще ви обслужи и ще ви помогне.

Когато се обадите в нашия ресторант в отдела за обслужване и доставка, ще намерите подробна информация за най-доброто, а наш консултант ще ви предложи най-интересните и популярни ястия от менюто на ресторанта. Нашият човек за доставка ще достави поръчката в най-кратки срокове, гореща и вкусна и с радост.



Тагове:   храна,   ресторан,   активиа,


Гласувай:
0




1. arti - Изследователите са идентифици...
13.06.2011 15:31
Изследователите са идентифицирали няколко важни витаминофункции на витамин А, включително и подпомагане на растежа на костната тъкан и подсилване на зъбния емайл, един от най-добрите природни щитове срещу кариес.
цитирай
2. tari - Този витамин също помага за разд...
13.06.2011 15:32
Този витамин също помага за разделението и клетко-растежа на тялото, помага за поддържане на нормалното зрение на слаба светлина и предпазва кожата, лигавицата на носа и гърлото от инфекции.
цитирай
3. tari - Витамин D е естественосрещан само в ...
14.06.2011 10:13
Витамин D е естественосрещан само в няколко общи храни като мазна риба, черен дроб, яйца и масло, обаче някои млека и много зърнени закуски са подсилени с този витамин. Никой не трябва да приема добавки с витамин D, без лекарски контрол.
цитирай
4. arti - Дозите, които съдържат повече от 10 ...
14.06.2011 10:59
Дозите, които съдържат повече от 10 пъти повече от препоръчителната дневна доза са изключително токсични. Витамин D се измерва в микрограмове. Границата за жените е 2,5 микрограма, което може да се равни на 35 грама сардини.
цитирай
5. aleksandrra - Други условия също трябва да бъдат ...
15.06.2011 11:38
Други условия също трябва да бъдат изпълнени за правилното функциониране на организма и тялото. Те включват достатъчен прием на други хранителни вещества, необходими за формирането на костите, като калций, витамини С и К, цинк и мед, и натоварващи упражнения.
цитирай
6. milana - Има някои нужди в живота на човек, ...
15.06.2011 11:49
Има някои нужди в живота на човек, като една от тях е необходимостта от здравословна храна дневно. Има много плюсове и минуси да се готвите в домашни условия. За начало готвеното става истинско, с пълноценни храни, от които ще бъдете изумени как се отслабва. Не само защото сте се избягва химикалите, но и защото сте изрязали всички допълнителни мазнини, захар и сол.
цитирай
7. анонимен - backlink building service
16.08.2011 21:46
Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll definitely return.
цитирай
8. анонимен - google check rank backlink services
26.09.2011 23:46
keyword google ranking seo program <a href=http://xrumerservice.org>improved search engine ranking</a> buy quality backlinks
backlinks builder
цитирай
9. анонимен - pagerank service backlinks services
12.02.2012 22:41
hey all rins.blog.bg admin discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rins
Категория: Забавление
Прочетен: 21960
Постинги: 1
Коментари: 9
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031